Hallo iedereen,

We hebben bij de DNR in Actie een hulpvraag ontvangen over een gezin dat zendingswerk heeft gedaan in Moldavië. Dit gezin komt weer terug naar het Westland en ze willen zich graag hier weer vestigen. Ze hebben alleen niet gelijk een woning en zoeken daarom voor een paar weken of maanden een tijdelijk onderkomen.

Weet u iets? Wilt u dan een mail sturen naar dnrinactie@denieuwerank.nl? Dan zorgen wij ervoor dat jullie in contact kunnen komen met Ruben en Ilja. Zie hieronder het persoonlijke bericht van Ruben en Ilja.

Wij zijn Ruben en Ilja Walinga en we wonen nu nog met onze drie kinderen in Moldavië. Hier werken we voor Operatie Mobilisatie. Op 26 januari 2019 komen we terug naar Nederland en we zullen ons gaan vestigen in het Westland. Daarom zijn we hard op zoek naar tijdelijke woonruimte voor ons gezin voor een aantal weken of maanden. Heeft u een (betaald) plekje beschikbaar of kent u iemand die woonruimte heeft ergens in het Westland, dan horen we graag van u! Het hoeft niet groot te zijn, een stacaravan of vakantiehuisje is prima.

Vriendelijke groeten, Ruben en Ilja Walinga