De Nieuwe Rank in ‘s-Gravenzande is op zoek naar

EEN JEUGDWERKER

(14 uur per week)

 

De Protestantse Gemeente in ’s-Gravenzande kent 4 wijkgemeenten met elk een eigen identiteit. De  evangelische wijkgemeente De Nieuwe Rank zoekt ter ondersteuning en verdere ontwikkeling van het wijkgebonden en gezamenlijke jeugdwerk een enthousiaste en ondernemende jeugdwerker. Voor twee andere wijkgemeenten bestaat een tweede vacature voor een jeugdwerker waarmee wordt samengewerkt.

Met veel jonge gemeenteleden is het jeugdwerk in De Nieuwe Rank een belangrijk speerpunt. De taak van deze jeugdwerker is primair gericht op het coachen en toerusten van de vrijwillige jeugdleiders en het ontwikkelen van visie om te komen tot aansprekend jeugdwerk.

Naast deze kerntaken heeft de jeugdwerker de taak om samen met de andere jeugdwerker het jeugdwerk van de verschillende wijkgemeenten meer met elkaar te verbinden door gezamenlijke activiteiten te organiseren.

Als jeugdwerker ben je iemand die:

  • kennis heeft van de jeugdcultuur en leefwereld van jongeren
  • creatieve werkvormen en werkwijzen helpt vinden en toepassen
  • ondernemend en in staat tot het ontwikkelen van initiatief bij anderen
  • affiniteit heeft met de identiteit van de wijkgemeente(n) waarin je werkt
  • aanspreekbaar is als voorbeeldfiguur voor de kinderen en jongeren.

 

Meer informatie over de Protestantse Gemeente ’s-Gravenzande en de wijkgemeenten vind je op https://www.pgsgravenzande.nl/. Meer gedetailleerde informatie over deze vacatures vind je achter de links op deze pagina. Je kan ook contact opnemen met Martin de Groot, jeugdwerkadviseur van Jeugdwerk.info, telefoonnummer 0183-20 10 85 of e-mail: martin@martindegroot.eu

Tot uiterlijk 31 mei 2019 kun je je sollicitatiebrief naar hem sturen.