Afgelopen zaterdag 16 november hebben we activiteiten georganiseerd om het werk van Leoni en Daniël te ondersteunen. Om 15.00 uur ontvingen we 18 vrouwen die onder leiding van Corrine Bongaards een prachtig advent stuk hebben gemaakt. Mooi dat je met bloemen en kleuren het werk van God kan uitbeelden in een bloemstuk. En wat was het gezellig! Er was tijd genoeg om met elkaar bij te kletsen.
Ook is er een groepje het strand op gegaan om te strandjutten. Gelukkig scheen de zon. Dat maakte de strandwandeling aangenaam. Rond 17.30 uur kwamen de eerste pannenkoekeneters binnen. De rommel van het bloemschikken was net opgeruimd. In totaal zijn er meer dan 50 gasten pannenkoeken komen eten. De pannenkoeken werden gebakken door Nadine en Borre en werden geserveerd door Eva, Meike, Kitty, Bente en Joyce. Wat deden ze dat goed! Op onze tieners kunnen we trots zijn.
Via Skype hebben we live contact gehad met Leoni en Daniel. Bijzonder dat je via sociale media contact kan hebben. Ook hebben we vragen aan hen kunnen stellen. Het gaat best goed met hen, ondanks dat hun leven compleet is veranderd nu ze in Mozambique wonen.
Het was een super gezellige dag. Hartverwarmend dat zoveel mensen deze dag in beweging zijn gekomen voor het werk van de familie Wierstra. Met dank aan restaurant Hé Pannenkoek waar we zo gastvrij zijn ontvangen. Echt super.
De opbrengst van deze dag is ruim € 1.300,00.
Als je deze dag hebt gemist, maar toch graag wil bijdragen, kan dat door een gift over te maken via: NL76INGB0000815198 t.n.v. St. NGW onder vermelding van Training & Services Mozambique, fondsnummer 231. (fiscaal aftrekbaar)