We zijn inmiddels 6 weken onderweg met volledige online diensten en dit zal de komende weken nog zo blijven. Wie had gedacht dat we als volledige gemeente digitaal zouden meekijken? Niemand. En wat mooi dat we de techniek voor livestreamdiensten net op tijd hebben geïmplementeerd. Nieuwe technische apparatuur en de druk op technici, die graag een perfecte online dienst willen neerzetten. Het is voor iedereen wennen en we leren heel veel.
Dat gaat allemaal niet vanzelf, beter gezegd: het gaat met vallen en opstaan. Wij hebben ook gemerkt dat de uitzendingen de afgelopen weken gehaperd hebben en we hadden even tijd nodig om te onderzoeken waar dit aan kon liggen. We komen steeds weer een stapje verder en we hopen dat het de volgende dienst ook daadwerkelijk beter gaat.

Met het complete team (band, geluidsman, beameraar en livestreamverzorger) dat op zondag een dienst verzorgd proberen we iedere week nieuwe stappen te zetten om verder te verbeteren. “Elke week een stapje beter!” Dank je wel voor alle bemoedigende reacties en we vragen jullie geduld als het even iets minder gaat. Hartelijk dank en houd vol!

Bij vragen of opmerkingen kun je mailen naar communicatie@denieuwerank.nl