En ons is dan het Kernteam! Anders dan voorheen zullen we in een aantal korte bullet points een aantal punten vanuit het Kernteam met u delen. Zoals:
• Positieve geluiden ontvangen over de opzet en opkomst DNR Café. Het wordt moeilijk om dit volgende keer te evenaren. We zijn aan de slag met aantal vragen die zijn gesteld.
• Op zaterdag 17 november gaat het Kernteam om half 8 in de ochtend starten(!) over de koers van De Nieuwe Rank. We krijgen hierbij hulp van Jaap van der Giesen (PKN Utrecht).
• Voor dit jaar zien we een tekort ontstaan in de wijkkas van De Nieuwe Rank. We kijken op dit moment hoe we dit gat kunnen dichten.
• Evaluatie Jeugdstartdienst: we zijn pionierend bezig zijn geweest, we leren van de reacties en zullen blijvend kritisch zijn, in zulke gevallen duidelijker overleg met spreker waaraan hij zich dient te confirmeren.
• In andere wijken wordt gecollecteerd voor de zending d.m.v. bijvoorbeeld busjes aan de uitgang. DNR heeft dat nog niet ingevuld, maar we zullen een aantal keren per jaar hier op verschillende manieren een collecte voor gaan houden. Meer info volgt…
Zo maar een greep uit een aantal vergaderingen naast de gebruikelijke onderwerpen waarover we u al op DNR Café hebben geïnformeerd.
Arjan Vermeer, scriba