Zondag 12 juli is er een nieuwe Worship Together Westland. Een worshipdienst die je kan volgen op een tijd die jou uitkomt. De livestream zal om 19.00 uur online komen.

Tijd met én voor God is in deze tijden wat anders dan ‘normaal’. Misschien was dat ook in jouw agenda zo: Op zondag ga je naar de kerk en kan je er ‘weer een week tegenaan’. Maar waar is dan je dagelijkse dosis Jezus?

Juist nu zitten we in een tijd dat we Jezus nodig hebben, misschien wel meer dan ooit. Je voelt je als Jozua:  Na 40 jaar woestijn mag hij het volk Israël het beloofde land inleiden. Voor hen stroomt de Jordaan en daarachter ligt het land dat God hen beloofd heeft. Een land dat Jozua al kende, hij had gezien hoe groot de reuzen waren, hoe dik de muren van Jericho. Maar hij herinnerde zich ook de vruchten van het land. En hij kende de beloften van Zijn God.

Ken jij de beloften van onze God? Waaruit put jij vertrouwen in tijden van angst en onzekerheid? Waar haal je de kracht vandaan als je je zwak voelt?

Daarover gaan we zingen. De livestream komt ’s avonds op 12 juli online om 19.00 uur. Kijk en zing live mee, bewaar hem voor een ander moment in je ‘stille tijd’ of op een ander moment wanneer je een ‘boost’ in kracht en vertrouwen nodig hebt 🙂