Zending2018-10-25T09:36:11+01:00

Zending

De Nieuwe Rank vormt een thuisfront voor Mirjam Gosseling en Leoni Wierstra en hun gezinnen, die in de zending werken.  Mirjam en Leoni zijn beiden werkzaam in de Stichting Jeugd met een Opdracht (JmeO) en wel specifiek in de Discipel Training School (DTS). Zij werken op Heidebeek in de gemeente Heerde. Mirjam en Leoni hebben hun leven in dienst gesteld van het Koninkrijk van God. Zij zijn in hun levensonderhoud volledig afhankelijk van donaties en andere vormen van ondersteuning zoals kleding, voedsel etc. De Nieuwe Rank voert actie, in samenwerking met de thuisfront comités van Mirjam en Leoni, om hen zo veel mogelijk te ondersteunen.

Het thuisfront comité van Mirjam wordt gevormd door Ria van der Sar en Elly van der Sar. (www.bjenmir.nl)
Het thuisfront comité van Leoni wordt gevormd door Bea, elly, Henk, Bart, Marlon en Esther. (www.wierstra.nu)

De gezinnen stellen zich even voor: 


‘Wij zijn Bernd Jan en Mirjam Gosseling (-Boers), We hebben 3 mooie kinderen gekregen. Levi 26-8-2011, David 08-05-2013 en Elise 22-01-2018. Sinds ons trouwen in 2008 zijn we samen werkzaam bij zendingsorganisatie JmeO.

Onze gezamenlijke passie is het discipelen van mensen voor wereldzending. Het is geweldig dat we ons steentje bij kunnen dragen op het gebied van training binnen de School van Bijbelse Studies en op de afdeling Personeelszaken van Heidebeek.

Bernd Jan zijn passie is het Woord van God! Het bestuderen en erover vertellen. Mirjam’s passie is om mee te lopen met mensen die God beter willen leren kennen en zo het goud in eenieder naar boven te halen. We voelen ons bevoorrecht dat we dit werk mogen doen. Meer over ons kun je lezen op onze website.’

 

 

Hallo! 

Wij zijn Daniël en Leoni Wierstra-Boekestein en onze zonen heten Rens (27-01-2016) en Seth (11-09-2017). Wij werken bij Jeugd met een Opdracht, een internationale zendingsorganisatie. Vanaf januari 2019 doen we dat in Mozambique.

We wonen in de hoofdstad van de provincie Niassa, Lichinga. Dit wordt wel de vergeten provincie genoemd. Gebrek aan goede gezondheidszorg, degelijk onderwijs en gezond voedsel bevestigen dat. 
De meeste mensen kennen ook Jezus nog niet.

Wij werken met ons team om lokale christenen te trainen het evangelie te delen en Gods koninkrijk uit te breiden.  Daniël richt zich op het onderhoud van de gebouwen zodat meer trainingen plaats kunnen vinden. Leoni houdt zich bezig met verschillende trainingen en het opleiden van staf. Er is een honger onder de Yao’s, de lokale stam, naar de Waarheid. Ze wachten totdat iemand het hen vertelt.

Op www.wierstra.nu vind je meer informatie en lees je over ons dagelijks leven.

Ga naar de bovenkant