Hallo Nieuwe Rankers,

Hier weer een berichtje over de ‘Zing de Bijbeltekst app.’ Via deze app kun je elke maand een filmpje ontvangen met een bijbeltekst verwerkt in een liedje. Het idee is, dat je op deze manier een tekst makkelijker kunt onthouden. Ik weet van meerdere gezinnen waar de teksten gezongen worden en zo geleerd worden. Kinderen zijn er enthousiast over! Maar het is ook prima als je gewoon geniet van de tekst en dat je erdoor wordt bemoedigd.
De tekst die ik op 1 maart verstuurde was psalm 18 vers 30. ‘Met mijn God spring ik over een muur.’ Klik HIER voor dat filmpje. Ik vond het verrassend dat ik daar verschillende reacties op kreeg, zoals bijvoorbeeld een kleurplaatje, een app-berichtje en een link naar de site van ‘Ik Wonder Jou’ waar Wilma Veen een prachtige bemoediging heeft geschreven over deze tekst. Het kleurplaatje vind ik zo mooi, ik stuur het mee!
De tekst die ik voor deze maand heb gekozen, is Spreuken 10 vers 22, je kunt hem zien en horen als je HIER klikt. Je kunt je aanmelden voor de app door een berichtje te sturen naar 06-21991374.

Bedankt voor de leuke reacties en een hartelijke groet van Thea Vermeer