Afgelopen week zijn we als kernteam weer bij elkaar geweest en hebben we de situatie rondom corona besproken. Wat zouden we allemaal graag weer terug willen naar de normale situatie waar we elkaar weer ontmoeten en samen fysieke kerkdiensten kunnen houden. Helaas dat is nog niet mogelijk en zullen we het met de online diensten moeten doen.

Voor de doordeweekse activiteiten zijn er wel wat meer mogelijkheden. We hebben afgelopen maand gebruiksplannen opgesteld voor De Brug en De Kiem. Dit biedt kansen om met doordeweekse activiteiten in aangepaste vorm aan de slag te gaan. Wil je een activiteit in de Brug organiseren? Mail dan je plan naar secretariaat@denieuwerank.nl. We kijken dan even mee hoe je plan past binnen de opgestelde gebruiksplannen.

We horen van veel mensen dat ze de verbinding met elkaar missen en wij ervaren dat ook. We willen iedereen stimuleren om zelf in actie te komen. Kom als kringgroep weer bij elkaar en kijk bijvoorbeeld samen een dienst online. Daarnaast is ook het mooie zomerweer gearriveerd. Kijk dus ook vooral naar mogelijke buitenactiviteiten. Wil je een fietstocht, picknick of andere buitenactiviteit ondernemen? Doen! Deel je eigen idee in de nieuwsbrief en via sociale media, houd de 1,5m afstandregel in acht en maak er een leuke activiteit van.