30 juni vieren we 15-jarig bestaan van De Nieuwe Rank!

Op zondag 30 juni vieren we met elkaar dat De Nieuwe Rank alweer 15 jaar bestaat. We zijn volop met de voorbereidingen bezig. Inmiddels is er meer duidelijk over het programma van de dag. Dat ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur: Community ontmoeting
    Ontmoeting als thuiskring op een locatie naar wens of ontmoet andere DNR-leden in De Kiem.
  • 15.00 uur: Celebration (viering)
    Een speciale samenkomst in De Kiem voor jong en oud om 15 jaar DNR te vieren.
  • 17.00 uur: BBQ

Na de viering gaan we samen eten tijdens een gezellige BBQ in de tuin van De Kiem. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er spelletjes. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per volwassene en € 7,50 per kind (4 t/m 12 jaar). Als je aan de BBQ wilt deelnemen vragen we je hiervoor op te geven. Dit in verband met de bestellingen die gedaan moeten worden. Dat kan liefst voor 15 juni maar uiterlijk 22 juni via deze link: https://forms.gle/F9sGErmrsdoYgvXM9

Geef daarbij aan met hoeveel volwassenen en met hoeveel kinderen je wilt komen en of je dieetwensen hebt. Dit kun je doen bij de algemene opmerkingen in de link. We gaan ervan uit dat wie zich aanmeldt voor de BBQ ook daadwerkelijk deelneemt. Als je je aanmeldt krijg je een tikkie om te betalen.

Wij kijken uit naar een gezellige dag waarbij we deze mooie mijlpaal van De Nieuwe Rank samen vieren. Ook niet-leden van De Nieuwe Rank zijn welkom! Ben je erbij?!

 Het organisatorisch comité,

Eelco Hordijk, Gerard van der Wel