Vrijheid in Christus

De meeste christelijke leiders zijn het erover eens dat veel christenen meer potentieel hebben dan ze zelf denken en dat dat makkelijk te bereiken is. Hoe dan? Door onderwijs over wat hun nieuwe identiteit in Christus is.

Gelukkig is er een groeiende hoeveelheid aan uitstekende lessen en hulpmiddelen over discipelschap, maar zolang we worstelen met zonden en ervaringen uit het verleden, blijft het moeilijk om grip te krijgen op de waarheid. Of, zoals Jezus het zei: “u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u bevrijden.”(Johannes 8:32).

De discipelschapscursus Vrijheid in Christus is gebaseerd op de twee bekendste boeken van Dr. Neil T. Anderson: Overwinning over de duisternis en De Bevrijder. Het is voor kerken een duidelijke en effectieve manier om nieuwe christenen en degenen, die al langer christen zijn te helpen vruchtbare discipelen te worden. Wereldwijd is de cursus door honderdduizenden cursisten in duizenden kerken gevolgd. Vaak wordt de Vrijheid in Christus cursus gebruikt na de Alpha-cursus. Gelovigen horen dan vaak voor het eerst over wie ze zijn in Christus: Waardevol, Zeker en veilig en Aanvaard.

Wat

Jezus heeft ons vrijgemaakt. Alleen ervaren we die vrijheid niet altijd. Bijvoorbeeld negatieve gedachten of patronen kunnen ons zo makkelijk weerhouden om het volle leven te leven. Met deze cursus bouw je aan stevige fundamenten over wat God over jou zegt en hoe je in je dagelijkse leven dit kunt toepassen.

Wanneer

Startbijeenkomst op 18 september
1 keer per 2 weken (duurt tot begin april)
16 momenten; 15 keer op maandagavond en 1 keer op een zaterdag

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 september.
Meer info of aanmelden: E: tessa@denieuwerank.nl | T: 06-81850350 (Tessa).
Voor deze cursus vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor de aanschaf van je eigen cursusboeken.