thuiskringen

mensen veranderen als ze God of Jezus ontmoeten

De Nieuwe Rank wil een gemeente van kringen zijn. Een thuiskring is een kleine groep, die regelmatig bij elkaar komen. Een thuiskring biedt de mogelijkheid om in een kleine groep persoonlijk contact te hebben. Het is eigenlijk een de kerk in het klein. We kijken naar elkaar om, bespreken een thema met de bijbel of praten na over een zondagse diensten. We kunnen met en voor elkaar bidden om elkaar te bemoedigen. Op deze manier hopen we meer met elkaar verbonden te zijn en er voor elkaar te zijn als dat nodig is.

Elke thuiskring is uniek en komt op een eigen bepaalde dag en tijd bij elkaar. Dit kan overdag, maar ook in de avonden. Thuiskringen kunnen bij mensen thuis plaatsvinden, maar er zijn ook actieve kringen zoals een wandelgroep.

Wil je ook lid worden van een kring (je hoeft hiervoor geen lid te zijn van De Nieuwe Rank)? Stuur dan een mail naar: thuiskringen@denieuwerank.nl

Een lichaam is een eenheid die uit vele delen bestaat; ondanks hun veelheid vormen al die delen samen één lichaam. Zo is het ook met het lichaam van Christus.

1 Korintiërs 12: 12