In het weekend van 7-9 oktober is de jaarlijkse Bazar @ De Kiem. Maar ook al hebben we die zondag geen gebouw, we kunnen nog steeds samen kerk zijn. Want we gaan niet naar de kerk, we zijn de kerk! En daarom hebben we van deze zondag een community zondag gemaakt. Een dag vol ontmoetingen in kleine groepen en in de middag een kinderdienst met een theatervoorstelling.

Elkaar ontmoeten in kleine groepen
De input voor deze ontmoetingen wordt volgende week gedeeld, maar we kunnen nu alvast onze ontmoetingen plannen:
Bestaande kringen kunnen samen bedenken waar en wanneer jullie samenkomen om God en elkaar te ontmoeten.

Ben je nog niet bij een kring betrokken? Dan is dit een mooie kans om die ochtend eens vrijblijvend aan te sluiten bij één van de kringen waar ruimte is voor nieuwe mensen. Neem dan contact op met één van de volgende kringleiders:
Ellen Prins (06-42394324)
Klaas & Nelleke Vogel (06-46014741)
Ellen Vermeer (06-10793264)
Rosalie Molenaar – liefst jonge ouders (06-12269445)
Bea Huysman – liefst mannen of een echtpaar (06-46558627)

Wat ook kan: vorm voor deze ochtend een kleine groep. Bedenk komende week eens wie of welk stel je zou willen uitnodigen voor een kop koffie of lunch.

Kindertheater
In de middag is er om 15:30 uur @ De Kiem een theatervoorstelling voor de kids (meer informatie volgt in andere berichten). De week van 3 t/m 9 oktober is in Nederland de week van de opvoeding. Hoe mooi dat we (achteraf gezien) precies in deze week de trainingen rond vaderschap en moederschap van Bert Reinds hebben gepland en we deze zondag op deze manier kunnen investeren in onze jongste leden van De Nieuwe Rank!

We zien uit naar een mooie Community Zondag waarop we volop kerk-zijn met elkaar!