De dag dat God 10 jaar werd

Aankondiging extern evenement.

Donderdagavond 7 april a.s. komt Kees van der Zwaard in de Noorderkerk in ‘s-Gravenzande een theatervoorstelling geven met als thema: “De dag dat God 10 jaar werd.”

Kees is 10 jaar en komt uit een protestants nest. Hij zit op de School met den Bijbel. Zijn hoofd zit vol verhalen en vol bezorgdheid over de wereld. De wereld, die hij natuurlijk wil redden. Kees droomt van een wereld die klopt. En over zichzelf als held. Tot zijn vader zegt: ”dromen zijn niet rendabel.” Zoveel verhalen in dat kleine koppie! Hoe overleeft het kind tussen droom en werkelijkheid? Deze theatervoorstelling is geschreven door Kees van der Zwaard zelf.

Kees van der Zwaard is theoloog, schrijver, scenarist en theatermaker. Hij speelde in meerdere, zelfgeschreven solovoorstellingen. (www.keesvanderzwaard.nl)

Deze avond wordt georganiseerd door de gezamenlijke taakgroepen van Naaldwijk, Monster en ‘s-Gravenzande. Kaarten voor deze voorstelling kunt u tegen betaling van €6,00 bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/keesvanderzwaard.          

De avond begint om 20.00u en wordt gehouden in de Noorderkerk, Langestraat 130 in ’s-Gravenzande. Aan het begin van de avond is er koffie of thee te verkrijgen. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om gezellig met elkaar even na te praten over de voorstelling onder het genot van een drankje.