Een avond met ‘s-Gravenzandse talenten

Op donderdagavond 25 januari in de Uniekerk vertellen vier inwoners van ‘s-Gravenzande iets over hun talenten. Ada Kuyvenhoven en Marijke Kleefman zijn sinds 4 jaar echte quiltvriendinnen. Samen maken zij mooie dekens voor verschillende goede doelen zoals De Regenboog Droomdekentjes(kinderen die het echt nodig hebben), Carma Groep (mensen met kanker) en Verdanda (mensen met een beperking)
Fred Spreen is 65 jaar en 30 jaar werkzaam voor de Stichting Het Zuid-Hollands Landschap. Iedere provincie heeft zijn eigen provinciale landschap. Hij is in de regio kuststreek werkzaam als boswachter en heeft 8 natuurterreinen in beheer. De meest bekende voor allen is het Staelduinse bos. Maar liefst 95 ha. groot. Zijn opleiding is de middelbare school en daarna de landbouwschool geweest. Na 16 jaar werken in een hele andere branche, is hij terechtgekomen bij het beroep wat hij altijd geambieerd heeft: Boswachter!! Nog 3 jaar heeft hij een opleiding gedaan op Larensteyn in Velp. Nu dus al vele jaren werkzaam in de natuur. Natuur die wij heel hard nodig hebben in onze turbulente maatschappij.
Muziekgroep LYF bestaat al vele jaren en is ooit gestart onder de naam Lento. Deze naam is later veranderd in Live Your Faith, kortweg genoemd LYF (spreek uit lijf). De laatste jaren hebben ze, mede door Corona, veel opgetreden in de lokale kerken en sinds vorig jaar treden ze ook weer op in de regio en daarbuiten. Ze verlenen medewerking aan kerkdiensten, zangdiensten en openlucht bijeenkomsten. Sinds 2023 zijn ze in voorbereiding van een tour door het Westland met het thema: A meezing streetLYF. Hiermee willen ze populaire liedjes spelen die iedereen kan meezingen. De mensen krijgen een boekje met daarin de liedteksten en de tekstverklaring zoals zij die zien. Ze noemen dit ook wel stille evangelisatie. U heeft vanavond dus de primeur met enkele van deze nummers. Fijne avond gewenst.
Donderdag 25 januari 2024 – 19.30 uur
Uniekerk, Langestraat 181, ‘s-Gravenzande