🌿 De Nieuwe Rank gaat naar buiten! 🌿

Onder het motto: ‘Niet omdat het moet, maar omdat het kan’ gaan we weer buitendiensten organiseren. Vorig jaar hebben we, vanwege corona, buitendiensten georganiseerd op het hoofdveld van FC ‘s-Gravenzande zodat we met meer mensen veilig bijeen konden komen.

Dit jaar gaan we weer naar buiten en iedereen is welkom! Op 7 augustus hebben we een zonnige, zalige dienst gehad op het sportpark. Op 14 en 28 augustus houden we onze diensten ook nog op het hoofdveld van FC ‘s-Gravenzande. De dienst is geschikt voor jong en oud. Er is de 14e augustus géén oppas en het kinderprogramma Promiseland is ook even met vakantie, maar er is wél stoepkrijt en muziek. Over de 28e zullen we u t.z.t. informeren.

We starten zondag om 10.00 uur. Na de dienst is er natuurlijk tijd en ruimte voor ontmoeting. Neem daarvoor je eigen koffie, thee of limonade mee (en misschien een bekertje extra voor wie niet heeft).

Bij slecht weer wijken we uit naar onze vaste stek: De Kiem in ‘s-Gravenzande. Dat communiceren we via onze kanalen op sociale media. Graag tot ziens!