Inschrijving Zomerkamp ‘s-Gravenzande

Hoi allemaal!

 

Het zomerkamp lijkt nog ver weg, maar toch is de leiding in december al begonnen met de voorbereidingen. Zomerkamp ‘s-Gravenzande is dit jaar van 9 juli tot en met 16 juli 2022 voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. De kosten van het kamp zijn €145 per kind. Wij hopen natuurlijk dat we ook dit jaar met jullie op kamp kunnen, maar er is natuurlijk wel wat onzekerheid.

Op 7 februari 2022 zal de online inschrijving om 19:00 uur openen. De link voor deze inschrijving is: https://forms.gle/GuAAgDS979WDuEeK6​.

Deze link staat ook op sociale media van Zomerkamp ‘s-Gravenzande.

Wij hebben er heel veel zin in, jullie ook?

Let op! U kunt alleen uw eigen kinderen aanmelden!!

De inschrijving is alleen geldig als het inschrijfformulier volledig is ingevuld. Na aanmelding volgt een bevestiging van ontvangst. In de week die volgt ontvangt u een mail met daarin een definitieve inschrijving of de mededeling dat uw kind op de wachtlijst staat. Bij een definitieve inschrijving ontvangt u een het verzoek om het geld voor de kampweek over te maken. Daarna volgt een brief met belangrijke informatie zoals vertrektijden, benodigde spullen etc. Hopelijk komt er een kennismakingsavond waarop je kunt kennismaken met de leiding en de kinderen die meegaan.

Groetjes van de leiding!