Kerst, kom vier dit feest met De Nieuwe Rank!

Met wie vier jij kerst? De aankomende feestdagen zijn voor ons allemaal anders. Niemand wil alleen zijn. Daarom komt De Nieuwe Rank met een campagne: Kom vier het feest met mij! Met kaartjes nodigen we geliefden, bekenden of kennissen uit om samen (op afstand) de livestream van onze kerstdienst te kijken.

Uiteraard volgens de regels, je houdend aan het maximum aantal gasten. Al sinds maart kijken we met elkaar de diensten op afstand. Deze worden uitgezonden vanuit De Kiem. De kerstdienst van De Nieuwe Rank is op 25 december om 10.00 uur te volgen via een livestream.

De dienst van Eerste Kerstdag is net wat anders dan anders. We trekken met kerst alles uit de kast. Zo is er een speciale kerst-editie van het programma Praatjesmakers, laten alle drummers uit De Nieuwe Rank zien wat ze in huis hebben en brengt een kerstkoor de mooiste liederen ten gehore.

Daar moet toch iedereen van kunnen genieten? Daarom krijgen leden van De Nieuwe Rank de komende weken een kaart in de bus, waarmee ze anderen kunnen uitnodigen om de kerstdienst te bekijken, de geldende coronamaatregelen in acht nemend. Zo willen we in tijden van ‘afstand houden’ toch een boodschap van saamhorigheid en hoop verspreiden.

Wellicht kan je na de dienst nog even met elkaar na praten, tijdens een wandeling in de open lucht, of via beeldbellen met een bakkie koffie erbij.

Want wij geloven dat Kerst een feest is van de geboorte van Jezus, de Brenger van het licht. De Zoon van God, die voor onze zonden is gestorven aan het kruis en is opgestaan. Ook voor jou! Zodat je vrij kan zijn van zorgen en zonden en een hoopvolle toekomst tegemoet gaat.

Wil je ook een uitnodiging versturen? Kijk dan op denieuwerank.nl/kerst. Ook vind je daar de link naar de livestream. We zien je heel graag, op 25 december om 10.00 uur.

Volg de kerstdienst vanaf 25 december 10:00 uur!