Retraite voor ondernemers en leidinggevenden | Tineke Wuister

Hoe geef je vorm aan je verlangen om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken in de dagelijkse praktijk van je werk? Verlang je naar een plek om in de rust te zijn en daar met God te ontdekken wat Hij voor je heeft voor de komende tijd? Dan is dit een mooie kans! Tineke Wuister (ook bekend als spreker binnen DNR) biedt regelmatig een Kingdom Impact Retreat en in samenwerking met haar bieden we een speciale DNR versie. Misschien wel de plek voor jou als ondernemer of leidinggevende om toegerust te worden om kerk op maandag te zijn!

De retraite start vrijdag 24 mei 10:30 uur en zaterdag 25 mei ronden we rond 16:00 uur af. We ontmoeten elkaar op locatie in Ede en er is plek voor maximaal 8 personen. Met een intake vooraf, 30 uur retraite op locatie met daarbij een individuele coachsessie geeft dit een mooie mix van inspirerende input en vragen/opdrachten om zelf op te reflecteren. Zo staat jouw proces centraal en ga je naar huis met een uitdagend plan en heldere stappen.

Heb je interesse om deel te nemen of heb je nog vragen? Kijk dan even op tinekewuister.nl/dnr-special of stuur Tineke of mij een bericht en dan delen we meer informatie met je. Mooi om samen te zoeken naar manieren waarop Gods Koninkrijk zichtbaar wordt op de plek waar je werkt en invloed hebt!

Groeten, Tineke (hallo@tinekewuister.nl | 06 41842022) en Geert (geert@denieuwerank.nl | 06 24614044)