In verband met het niet doorgaan van de kerkdiensten a.s. zondag 15 maart is besloten alleen maandag 16 maart van 19.00-19.30 uur in de Noorderkerk gelegenheid te bieden voor het brengen van schoonmaak en verzorgingsartikelen voor de Westlandse Voedselbank.

Spic & span – Voorjaarsactie voor Voedselbank Westland op 11, 15 en 16 maart aanstaande

De voedselbank is de winter doorgekomen, mede dankzij uw bijdrage aan de blikkenactie van afgelopen november. Nu is het weer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. De voedselbank kan heel goed schoonmaakartikelen en verzorgingsartikelen gebruiken. Deze producten zijn voor de cliënten van de voedselbank duur in aanschaf. Mogelijk heeft u thuis nog schoonmaakmiddelen en/of verzorgingsproducten staan, welke u aan de voedselbank wilt geven. Ook op maandag 16 maart a.s. kunt u uw spullen inleveren tussen 19.00 en 19.30 uur in de Noorderkerk. U kunt de producten kwijt in de dozen, welke speciaal voor deze actie in de kerken staan. De diaconie zorgt ervoor dat deze spullen bij de voedselbank Westland terecht komen. Mogelijke ideeën: wasmiddel (erg gewild), deodorant, zonnebrand, tandpasta, allesreiniger, shampoo. Dit jaar zamelen we ook weer DE-punten in. In ieder huis staat waarschijnlijk wel een blikje met deze punten. Wij doneren deze aan de voedselbank, waarna zij ze kunnen inwisselen voor koffie.

Jeugddiaconaat
De diakenen willen, net als bij de najaarsactie, ook graag de jeugd betrekken bij de actie en hen zo laten zien dat ze iets kunnen doen voor kinderen die het financieel minder hebben dan zij. Voor de kinderen is het leuk als zij een verzorgingsproduct meenemen naar de kerk. Misschien kunnen ze iets uitzoeken wat ze zelf graag gebruiken, zoals lekkere haargel of shampoo. Of bijvoorbeeld tandpasta met een leuke tandenborstel. Wilt u als ouder ook meehelpen? Het zou mooi zijn als we deze actie net als vorig jaar met jong en oud gezamenlijk tot een succes kunnen maken. Alvast bedankt voor uw medewerking namens de kerken van ’s-Gravenzande.