Stippen4Joep!

We gaan Stippen4Joep!

Heb je zin in een gezellige avond? Kom dan naar één van de stipworkshops op donderdag 16 maart of woensdag 22 maart. (22 maart zit nagenoeg vol, voor 16 maart zijn nog enkele plekjes beschikbaar!) Je gaat die avond aan de slag om een schattig schaaltje te stippen. Iedereen gaat met iets leuks naar huis!

De avond is van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur en wordt gehouden in de groepsruimte van Avavieren bij Strandpark Vlugtenburg.

De kosten zijn 20 euro per persoon. Hiervoor krijg je een gezellige avond met koffie/thee, wat lekkers en een leuk schoteltje. De gehele opbrengst van de stipworkshop gaat naar Stichting Joy4Joep.

Nu het Epilepsiefonds geen begeleidde vakanties meer organiseert, wordt dit opgepakt door ouders en vrijwilligers. Joep gaat in mei met 1-op-1-begeleiding op vakantie naar een groot park waar allerlei aangepaste activiteiten mogelijk zijn.
Joy4Joep helpt mee in de financiering van deze vakantie. Voor Joep is het heel leuk om ‘zelf’ leuke dingen te ondernemen en voor het gezin is dit een hele fijne vorm van respijtzorg.

Meer informatie over Stichting Joy4Joep vind je op www.joy4joep.nl en op onze Facebook pagina.

Enthousiast geworden?
Geef je snel op door een e-mail te sturen naar stippen4joep@gmail.com
Vermeld je naam, de datum van voorkeur en het aantal personen.

Groetjes van Arianne, Marit en Hanneke.2