Tussen Hemelvaart en Pinksteren

Binnenkort vieren we Hemelvaart. In de Bijbel lezen we dat Jezus zijn discipelen de opdracht gaf om naar Jeruzalem te gaan en daar te wachten op de Heilige Geest. Hoewel wij de Heilige Geest al hebben ontvangen, ervaar ik zelf de periode tussen Hemelvaartsdag en Pinksteren als een periode van verwachting. Toch mogen we erbij stilstaan dat God ons niet alleen gelaten heeft, dat Hij de Heilige Geest gegeven heeft om bij, zelfs in ons te komen wonen.

Als gemeente gaan we ons deze 11 dagen wat meer verdiepen in wat er in de Bijbel over wordt geschreven. Wat gebeurde er toen in Jeruzalem, wat zei Jezus tegen zijn discipelen en wat kunnen wij, nu in onze tijd, hiervan leren?
Vanaf Hemelvaart kun je iedere dag tot Pinksteren een stukje uit een bijbelleesplan in de gemeente app verwachten. Er is ook gelegenheid om mee te bidden met de gebeden die in de gemeente app geplaatst zullen worden. Je kunt meebidden tijdens het 24-uursgebed. Dit start vrijdagmiddag 27 mei om 14.00 uur in de Brug tot zaterdagmiddag 14.00 uur.
https://pray.24-7prayer.com/signup/935d08 Via deze link kun je je voor 1 of meerdere uren aanmelden. (Als je je gaat aanmelden, dan kun je dit door ‘doorgaan als gast’ aan te klikken. Noteer je naam en je emailadres. Vink níet de keuze ‘schrijf exclusief in’ aan, want per uur kunnen er 3 bidders tegelijk bidden.)