Zondag 13 februari 2022 – Thema: Worden wat je wil – Spreker: heel veel kinderen van de Wegwijzer & Geert van ‘t Veer

De dienst van 13 februari is voorbereid door De Nieuwe Rank en De Wegwijzer als school-kerkgezinsdienst. Alle klassen doen iets in de dienst. Het wordt een afwisselende dienst met filmpjes en live muziek, toneel, dansen, puzzelen en een praatje van Geert van ’t Veer.

Het thema van de dienst is: Worden wat je wil! Iedereen is anders en heeft eigen talenten gekregen. En wie je ook bent en wat je ook doet; Gods liefde is er voor iedereen.
 
Wat wil jij later worden? Misschien wel brandweerman, politieagent of kapster? In deze school-kerkgezinsdienst kun je alvast wat ideeën opdoen. Het thema is namelijk: Worden wat je wil! Iedereen is anders en heeft eigen talenten gekregen. En wie je ook bent en wat je ook doet; Gods liefde is er voor iedereen! De dienst is voorbereid door basisschool De Wegwijzer en alle klassen doen iets in de dienst.
 
 
Praktische informatie
In de Kiem zijn alle plaatsen deze week gereserveerd voor de gezinnen met kinderen die meewerken aan de live onderdelen van de dienst. 
De Brug weer open om samen dienst te kijken en daar gezellig mee te zingen, dansen, puzzelen en luisteren. Ook daar maken we er een feestje van met elkaar. 

Voor het bezoeken van de dienst in De Kiem en De Brug hanteren we de basisregels:
  • Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst. Het mondkapje kan af als je gaat zitten.
  • Onderlinge afstand van 1,5 meter oftewel 2 stoelen (voor volwassenen).
  • Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts.

Natuurlijk is de dienst ook online mee te vieren via: https://denieuwerank.nl/livestream.