Zondag 29 mei | Hoe word je Z.A.L.I.G.? | Bram Dijkstra

Iedere zondag netjes naar de kerk. Zo weinig mogelijk vloeken. Trouw je belasting betalen. Proberen niet te vaak te vliegen. Biologisch eten. Tja, behalve het eerste zinnetje verschillen christenen niet altijd meer zoveel van de rest van de wereld. Vroeger was dat wel anders.

De vroege christenen werden vermaard om hun zorg voor anderen: terwijl pestepidemieën uitbraken en iedereen vluchtte, bléven christenen, zorgden ze voor de zieken en stierven zelfs met hen. Het tonen van zulke liefde en trouw maakte dat anderen vragen gingen stellen: ‘Wie zijn toch die lui? En wat maakt die Jezus zo bijzonder dat ze dit allemaal in zijn naam doen?’

Om vandaag de dag nog zulke ‘questionable lives’ (vraagoproepende levens) te leven is een grote uitdaging. Michael Frost, een bekende missioloog, helpt ons ermee en maakt van evangelisatie een levensstijl. Dat doet hij met het acroniem B.E.L.L.S. – in het Nederlands: Z.A.L.I.G. Bram Dijkstra (voorganger bij CrossPoint in Nieuw-Vennep) neemt je zondag mee in deze unieke methode die bevredigend, opwindend, effectief en gemakkelijk uit te leven is!

Aanvang 10.00 uur in de Kiem.

Of kijk mee via: www.denieuwerank.nl/livestream!

Collecte