Zondag 4 februari | LAAT UW KONINKRIJK KOMEN | Vijf sleutels voor een krachtig gebedsleven | Tineke Wuister

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders bidt. Sommigen doen dat elke dag en bij anderen is het af en toe een schietgebedje. Maar gebeden wordt er en dus door veel meer mensen dan je op zondag in de kerk aantreft!

Op zondag 4 februari mag ik spreken over gebed. Dat vind ik een prachtig thema, al snap ik soms ook niet precies hoe het werkt. Waarom de ene keer gebed direct ‘werkt’ en er de andere keer niets lijkt te gebeuren. Maar juist daarom denk ik dat het zo belangrijk is dat we kijken wat God Zelf erover zegt en daarvan uit te gaan.

Daarom ga ik het hebben over vijf bijbelse sleutels voor een krachtig gebedsleven, vanuit een tekst die voor mijzelf super belangrijk is geweest: Hebreeën 4: 14-16.

Naast de inspiratie uit de Bijbel is er ook de mogelijkheid om voor je te laten bidden. En het is mijn ervaring dat er dan vaak iets gebeurt. Want als je bidt dan raken hemel en aarde elkaar. Jouw stem raakt het oor van God en Zijn liefdevolle aanwezigheid en stem raken jouw hart. Dus is er iets waar je dankbaar voor bent? Heb je zorgen? Heb je antwoorden nodig of Gods hulp? Wees erbij!

Welkom op 4 februari om 10 uur in De Kiem.

Ik hoop je daar te ontmoeten! Tineke Wuister

of online via: www.denieuwerank.nl/livestream