1e collecte 13 aug | JmeO | Fam. Gosseling

Wij zijn Bernd Jan en Mirjam Gosseling. We werken bij zendingsorganisatie “Jeugd met een Opdracht” in Heerde. Onze missie is: “Mensen discipelen om Jezus te volgen”. Op Heidebeek komen studenten voor een aantal maanden om meer te leren over God, discipelschap en zending. Door middel van lesgeven en leiding geven zetten we ons in voor de Grote Opdracht uit Mattheüs 28.

Het werk bij Jeugd met een Opdracht wordt op een bijzondere manier uitbetaald. Aan de oprichter van JmeO, Loren Cunningham, heeft God heel lang geleden duidelijk gemaakt dat we mogen werken op basis van giften. Dit zorgt ervoor dat meer mensen betrokken zijn bij zending wereldwijd. Wij hebben samen 15 jaar geleden gekozen om full time in zending te werken. Help jij mee om ons daarin te ondersteunen zodat we allebei betrokken zijn bij het werk in Gods Koninkrijk.

Alleen samen met een achterban van familie en vrienden en onze thuiskerken in Enschede en ’s-Gravenzande kunnen we dit werk doen. We zijn dankbaar voor De Nieuwe Rank! Bij jullie voelen we ons thuis! Dank jullie wel.

Wil je meer betrokken zijn bij ons werk neem dan eens een kijkje op onze website: bjenmir.nl en meld je aan voor onze nieuwsbrief: https://www.bjenmir.nl/nieuwsbrieven/