24 uursgebed

GEBED VERSTERKT MENSEN, VERFRIST KERKEN EN VERANDERT DE MAATSCHAPPIJ
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni wordt er in een zaal van De Kiem een 24-uursgebed georganiseerd.
Een 24-uurs gebedsruimte is een plek die wordt ingericht voor een bepaalde tijd om met God te zijn en te bidden. Non-stop. Dag en nacht. Je bidt een uur en wordt weer afgewisseld door iemand anders. Je vormt als het ware een gebedsketting.
De zaal wordt ingericht met allemaal plekjes waar op verschillende manieren, met verschillende materialen, voor verschillende onderwerpen gebeden kan worden.
Zo is er een plekje waar je aanbiddingsliederen kunt luisteren om zo je hart op God te richten. Een plekje waar je al biddend de krant leest. Er is een plekje om te bidden voor de dingen die binnen DNR spelen, een plekje speciaal voor Israël, onze zendelingen enz. Dit alles wordt in stilte gedaan.
Als je mee wilt doen, schrijf je je in voor een uur. Wij zouden het fijn vinden als er voor elk uur drie bidders zich opgeven.
We starten vrijdagmiddag om 15.00 uur en gaan door tot zaterdagmiddag 15.00 uur. Om je in te schrijven kun je de volgende link gebruiken: 
https://pray.24-7prayer.com/signup/ca8229

Tijdens het 24-uursgebed zal er op twee momenten een uur worden ingericht van mediterend Bijbellezen. Tijdens dit uur word je meegenomen in de stilte en richten we ons op God. We zullen ons bezinnen op een stukje uit de bijbel en mogen hierin ontdekken hoe God tot ons spreekt.
Deze twee momenten zijn op vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagochtend 09.00 uur. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven en het is handig om een bijbel, pen en papier mee te nemen.
Wees welkom!
Wij zien naar deze dag uit! Hartelijke groet van Marianne, Liesbeth, Cock, Gerda en Elly