Bazar De Kiem

Dit weekend vindt Bazar De Kiem plaats! Bazar de Kiem is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld inzamelen voor een jaarlijks wisselend goed doel en de Protestantse Kerk. Bij de bazar staan saamhorigheid en gezelligheid centraal.

Op vrijdag 6 oktober starten we om 15.00 uur met de Seniorenmiddag (deur open om 14.30 uur). ’s Avonds gaat om 19.30 uur de deur open en beginnen we om 20.00 uur met de muziekbingo. Dit is nieuw! Na de bingo gaan we tot 23.55 uur door met het Rad van Avontuur.

Op zaterdagmiddag 7 oktober organiseren we een kindermiddag (deur open om 14.00 uur). We beginnen met een kinderbingo om 14.30 uur. Vanaf 16.00 uur is er een kinderkermis met o.a. een zweefmolen en een suikerspinkraam en draaien we nog een paar rondjes aan het Rad. ’s Avonds is het tijd voor de fanatiekelingen, want dan kun je meedoen met de pubquiz! Deze begint om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur). Opgeven voor de pubquiz is verplicht en kan individueel of per team (maximaal vijf personen) via www.bazardekiem.nl. Deelname kost €5,- p.p. Na de pubquiz sluiten we deze bazar natuurlijk af met het Rad van Avontuur. Op zaterdagavond volgt ook de uitslag van de Grote Verloting.

Het hele weekend is ook de versmarkt geopend en kun je gezellig terecht aan de bar voor een drankje. U en jij bent van harte welkom. Tot ziens in De Kiem!