Bidden rondom halloween.
In de nacht van 31 oktober op 1 november is het weer zover: halloween. Vaak wordt het gezien als het feest van de duisternis. Maar als christen mag je weten dat Jezus de duisternis overwonnen heeft en dat wij daarom het feest van het Licht en het Leven mogen vieren.

Op vrijdagavond 28 oktober is er in het centrum van ’s-Gravenzande een halloween vossenjacht. Jullie worden uitgenodigd om tijdens deze vossenjacht mee te doen met de gebedswandeling. We zullen al wandelend de kinderen zegenen en voor bescherming bidden. Als je mee wilt doen, ben je om 18.45 uur welkom bij Gerda de Bruin, Veilingkade 34. Opgeven via email: gebedswerk@denieuwerank.nl. Vandaar uit zal de wandeling starten.

Op maandagavond 31 oktober is er gelegenheid om met elkaar God te aanbidden en om te bidden rondom halloween. Je bent om 20.00 uur welkom in Het Kruispunt, Van Lennepstraat 39.

Er is ook een gebedsketting, hieraan kun je mee doen door je aan te melden via deze link; https://pray.24-7prayer.com/signup/122358
De gebedsketting start maandagavond 31 oktober om 18.00 uur en duurt tot 02.00 uur. Als je je hebt aangemeld, ontvang je materiaal voor het gebedsuur.