Bijbelcursus Evangelisch College @ De Kiem 

Mooie kans >> Wil jij je geloof verdiepen en meer ontdekken over de boodschap, achtergrond en grote lijnen van de Bijbel? Vanaf september biedt het Evangelisch College de Bijbelcursus aan in onze eigen Kiem! Deze cursus wordt op zo’n 50 locaties in Nederland aangeboden. Door de EC-Bijbelcursus leer je de Bijbel beter lezen, begrijpen en toepassen in je persoonlijke leven. Je gaat in deze cursus door de héle Bijbel heen: alle Bijbelboeken komen één voor één aan bod. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van ieder Bijbelboek.

Een keer komen proeven? Welkom om zaterdag 9 september geheel vrijblijvend een les mee te maken om te kijken of dit iets voor jou is.
Verschillende mensen binnen De Nieuwe Rank hebben deze cursus de afgelopen jaren met veel enthousiasme gevolgd.

De cursusdagen zijn: 9 september (open lesdag), 28 oktober, 18 november, 2 december, 13 januari, 10 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei van 9:30 – 15:00 uur en de kosten zijn € 30 per maand.

Ook leuk: de lessen over het Nieuwe Testament worden gegeven door Robin Bulsing (bekend als spreker binnen De Nieuwe Rank)

Meer informatie vind je via: https://www.evangelisch-college.nl/studie/ec-bijbelcursus