Mooie gemeente!
 
Voor de zomerperiode hebben we het al een aantal keer genoemd: we willen als gemeente graag het proces aangaan om nieuwe visie te vormen voor de toekomst van De Nieuwe Rank. We zijn heel dankbaar waar God ons in de afgelopen 12 jaar gebracht heeft en willen vanuit die basis gaan ontdekken hoe we op een gezonde manier verder kunnen groeien. In de breedte en in de diepte.
 
Zondag willen we dit proces met de hele gemeente starten. Het projectteam zal zichzelf voorstellen en iets delen over het verlangen voor dit proces. Maar veel belangrijker: we willen dit hele proces starten met gebed. Als gemeente erkennen dat we Hem nodig hebben om ook in de toekomst samen kerk te zijn. We willen samen God zoeken en Hem vragen om te spreken in het proces en richting te geven. En daarom:
  • … zal Bernd Jan Gosseling deze zondag spreken rondom het thema bidden, vasten en richting ontvangen.

  • … willen we zondag in de dienst ook met elkaar gaan bidden als start van dit proces. In groepjes of alleen; maar net wat bij je past!

  • … willen we woensdag 2 november in de avond met Dankdag ook samen danken wat God de afgelopen 12 jaar binnen De Nieuwe Rank gedaan heeft. In het algemeen, maar ook voor ieder van ons persoonlijk. Die avond is er ruimte om je dank bij God bekend te maken.

  • … willen we aansluitend van donderdag 3 t/m zaterdag 12 november als gemeente bidden en vasten voor het nieuwe visie proces. Elke dag kun je van 6:30 – 7:30 uur en van 16:30 – 17:30 uur in De Kiem terecht om te bidden. En iedereen is uitgenodigd om op eigen initiatief en wijze te vasten om ons als gemeente ook op die manier voor God te verootmoedigen (beseffen van onze beperktheid en Zijn grootheid) en Hem om Zijn leiding te vragen. Meer info hierover volgt nog.
 
We sluiten deze periode af op zondag 13 november waar Dineke zal spreken over het thema “Huis van gebed”. We zien met elkaar uit naar een mooie start van het visieproces en zijn benieuwd naar wat God ons wil geven!
Groeten, Geert