KERST MET ELINE: NAAST MIJ

Voor de één is kerst de tijd van samenzijn en gezelligheid. Voor een ander is het vooral drukte. Voor sommigen is het een tijd van nostalgie en misschien wel eenzaamheid. Voor ELINE (Eline van Dijk) is het een tijd waarin ze niet alleen geniet van het samenzijn met anderen, maar waarin ze ook graag benadrukt hoe bijzonder het gevierde is: God die een mens werd en naast ons kwam staan. Op 15 december nodigt ELINE je uit voor een mooi kerstconcert in De Kiem in ‘s-Gravenzande waarin het allemaal samen komt: Kerst met ELINE: ‘Naast Mij’.

De ‘Naast Mij’ kerstconcerten met ELINE mag je gerust speciaal noemen. Niet alleen neemt de zangeres haar volledige eigen band mee; ze maakt uit gebruik van een ervaren groep backing vocalisten. Tijdens de avonden neemt ELINE je mee langs haar nieuwe muziek van het album ‘Levenswoorden’ (waar het lied ‘Naast Mij’ ook op te vinden is), deelt ze verhalen bij de muziek, kun je meezingen met bekende covers en is er natuurlijk ruimte voor veel bekende kerstliedjes – voor de gelegenheid in een bijzonder nieuw jasje gestoken! “Ik wil met de mensen een toffe, bijzondere avond beleven” zegt ELINE. “Een avond waarin we door de verhalen en muziek mogen ontdekken hoe bijzonder het is dat God mens werd. Want dat maakt het verschil: dat God als het ware in onze schoenen heeft gestaan. Daarom kan Hij als geen ander naast ons staan in het leven; in onze gebrokenheid, onze pijn, ons mens-zijn. Dat maakt de kerstboodschap voor mij altijd heel speciaal.”

ELINE werd bekend door het lied ‘Jezus Overwinnaar’ wat ze mede schreef. Haar nieuwe album ‘Levenswoorden’ belicht het leven met God op een eerlijke en ook breekbare manier; met liedjes die ook woorden geven aan gebrokenheid in het leven. Wie ELINE live hoort, herkent daardoor veel terug in eigen ervaringen. Het maakt de concerten vaak intiem en mooi. De ‘Naast Mij’ concerten beloven alles in zich te hebben om onvergetelijk te zijn in de aanloop naar kerst!

Kaarten voor Kerst met Eline: ‘Naast Mij’ zijn te reserveren via Events For Christ: www.eventsforchrist.nl.