media

God digitaal ontmoeten

In gesprek met Geert van 't Veer

Geert van ‘t Veer is sindskort de voorganger van De Nieuwe Rank. In dit interview leren we hem, zijn gezin en leven met God beter kennen. Ook praten we over voor welke uitdaging de kerk in deze tijd staat.

Lees hier het hele gesprek.

Podcast

De Nieuwe Rank is een christelijke gemeente in ‘s-Gravenzande, waar groei begint met ontmoeting. Via onze eigen podcast praten we over de thema’s die spelen in de kerk in Nederland, maar ook wereldwijd. Wil je meepraten? Mail ons: pr@denieuwerank.nl.

Klik op het logo.

Gezamenlijke playlist

De Nieuwe Rank deelt liedjes via een Spotify afspeellijst. Liedjes die we mooi vinden, ons raken, onlangs nieuw hebt gehoord. De zangleiders houden deze lijst in de gaten en kunnen de liedjes soms als inspiratie gebruiken voor de invulling van de dienst of eruit putten in de keuze voor de liederen.

Klik op het logo.

VOLG ONS

Als gemeente hebben we tijdens de Coronaperiode (2019-2021) diverse video’s opgenomen. Zelfs in die periode waren we op afstand samen.

Zoals ons ene lichaam vele delen heeft en die delen niet allemaal dezelfde functie hebben, zo zijn we samen één lichaam in Christus en zijn we, ieder apart, elkaars lichaamsdelen.

Romeinen 12: 4-5