Praktische informatie doopfeest zondag 4 september

Er is al veel moois geschreven over de dienst van aankomende zondag. Bij deze nog wat praktische informatie.
De dienst begint om 10.30u na de dienst lunchen we met elkaar.  …..
Het idee is dat we allemaal iets meenemen en dat samenvoegen tot een gevarieerd buffet om gezamenlijk van te kunnen eten. Denk aan: broodjes, wraps, pannenkoeken, soepstengels met dipje, tomaatjes, fruit, rauwkost, stokbrood enz. Heel makkelijk of heel culinair, maakt niks uit. Samen maken we er een feestelijke maaltijd van!

Je mag je meegenomen lekkers voor de dienst afgeven, we kunnen het dan zo nodig koel wegzetten. We gaan na de dienst niets verwarmen. We verwachten ook veel gasten die wellicht niets meenemen, maar als we allemaal net wat meer meenemen dan dat we zelf op kunnen eten is er voldoende om te delen. 
Als je eten meeneemt dat bijzonder is vanwege een allergie, hou dit dan bij je tot na de dienst zodat je het zelf een plek kan geven en ook weer weet terug te vinden.

De dienst en maaltijd zijn in en rondom de Kiem. Om 13.15u ronden we af en gaan we op eigen gelegenheid naar het strand. We gaan naar slag Vluchtenburg einde van de Noordlandseweg ’s-Gravenzande. We verzamelen op het strand, vanaf het slag een stuk rechtsaf voorbij de strandtent en zeilvereniging.

Op het strand is er om 14u een korte inleiding waarna de dopelingen in zee gedoopt zullen worden.