Samen het avondmaal vieren

Op zondag 6 februari zullen we met elkaar het avondmaal vieren. In deze dienst zal Geert van ’t Veer voorgaan en zal Wout van Haften het avondmaal bedienen.

We willen deze dienst graag met en bij elkaar vieren en om daarvoor voldoende plaats te bieden binnen de mogelijkheden en regelgeving komen we deze week samen op 2 centrale plekken. In De Kiem is ruimte voor 70 gasten en in de Brug kunnen 60 mensen met elkaar de dienst beleven via de livestream en het avondmaal met elkaar vieren. 

Voor het bezoeken van de dienst in De Kiem en De Brug hanteren we de basisregels:

• Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst. Het mondkapje kan af als je gaat zitten. 

• Onderlinge afstand van 1,5 meter oftewel 2 stoelen of een tafeltje.  

• Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts.

Het is niet nodig om vooraf aan te melden en met deze twee locaties bij elkaar is er volop ruimte voor eenieder die de dienst met ons mee wil vieren. Het kan wel zo zijn dat één van de twee locaties wat eerder vol loopt en dan willen we jullie vragen hier flexibel mee om te gaan en alsnog naar de andere locatie te gaan. 

Er is deze week Promisland-mini’s (0-4 jaar) en Promiseland voor kinderen op de basisschool tijdens de gehele dienst. Promiseland kids brengen en halen bij de tuin-ingang aan de zijkant van De Kiem, Promisland-mini’s via de hoofdingang van De Kiem.

Daarnaast moedigen we het van harte aan om de dienst thuis samen met anderen mee te vieren door te kijken naar de livestream via https://denieuwerank.nl/livestream. Wellicht heb je mogelijkheid om mensen uit te nodigen (of op bezoek te gaan) en op die manier samen kleine ontmoetingen te creëren. Zo hoeft niemand het avondmaal alleen te vieren. 

Zowel thuis als in De Kiem en De Brug weten we ons met elkaar en onze God verbonden door Zijn Geest.