’s-Gravenzande, oktober 2022.

Om te beginnen willen wij, namens de bevolking van het gebied in Oekraïne waar wij actief zijn, een ieder hartelijk dank zeggen voor alle ondersteuning in welke vorm dan ook. Wanneer we terugzien wat er vanaf het uitbreken van de oorlog aan ondersteuning is geweest dan is dat hartverwarmend. Nogmaals onze hartelijke dank. Begin oktober is er een vracht die kant uitgegaan waarin zich beddengoed bevond en verdere benodigdheden voor het tehuis waarin deels gehandicapte jongens verpleegd worden en waar nu ook weesjongens hun intrek hebben genomen.

Henk Mulder en Henk Boekestein zullen 6 november voor een kleine 2 weken naar Hongarije afreizen om daar de jaarlijkse rondreis te maken. We zullen ook een kijkje nemen waar al deze vrachten zijn gebracht.

In week 50 staat de volgende vracht gepland. Er is gevraagd of we een paar fietsen mee kunnen sturen en zijn de conserven verdere basis producten zeer geliefd.  Wat we ook zeker weten is dat na deze vracht de bodem van de financiële kas in zicht komt en daarom willen wij als Stichting Hulp Hongarije Oekraïne een beroep doen op u om wanneer dit mogelijk is ons te ondersteunen met een  bijdrage. Ieder bedrag is welkom dit kan via de button/doneerknop op onze website:

                                       www.shho.nl

maar evengoed via een overschrijving. Het rekeningnummer is NL10ABNA0872229424  

Spoedig hoort u meer van ons.

Hartelijke groeten namens,

Stichting Hulp Hongarije Oekraïne.