Voedselbank Westland en Speelgoedbank Maassluis 5 en 6 november

s-Gravenzandse kerken zamelen in voor Voedselbank Westland en Speelgoedbank Maassluis op 5 en 6 november a.s.

Blik-semactie: dit is de slogan van de jaarlijkse blikkeninzameling van de ’s-Gravenzandse kerken voor de Voedselbank Westland. Dit jaar is deze actie uitgebreid met een speelgoedactie voor de Speelgoedbank Maassluis. We nodigen u uit om ook deze keer met de actie mee te doen, georganiseerd door de diaconale werkgroep. De Voedselbank in Naaldwijk heeft het werkterrein in de hele gemeente Westland. Een tas met blikken groenten, fruit, vis en/of soep of andere houdbare producten is dan ook van harte welkom. In deze dure tijden kan de Voedselbank onze aanvulling goed gebruiken.

Bij de Voedselbank in Maassluis kunnen gezinnen met kinderen daar elke maand goed en schoon speelgoed uitzoeken. Heeft u nog heel, speelbaar en schoon speelgoed, dan kunt u de Speelgoedbank hier heel blij mee maken.

Het inleveren kan op de volgende data:

· Zondag 5 november a.s., voor of na de ochtenddienst in de hal van de NoorderBrug, Dorpskerk, Uniekerk en De Nieuwe Rank.

· Maandagavond 6 november a.s., tussen 18.30 en 20.00 in de NoorderBrug (Langestraat 130). Op deze avond is dit tevens het verzamelpunt voor alle kerken.

U kunt ook Douwe Egberts waardepunten inleveren. Deze worden ingewisseld voor koffie- en thee producten. Alvast bedankt namens de diaconale werkgroep en de Voedselbank Westland en Voedselbank Maassluis. Meer informatie: www.pgsgravenzande.nl/diaconie