Doe mee aan de Week van Gebed 2020 Buitengewoon 20 t/m 24 januari in ‘s-Gravenzande

Van 20 t/m 24 januari doen we in ’s-Gravenzande mee aan de week van gebed. Aan het begin van het nieuwe jaar willen we een week lang God zoeken en met elkaar bidden.
Dit doen we samen met onze broers en zussen uit De Aar, De Noorderbrug, De Dorpskerk, De Nieuwe Rank en het Kruispunt.
Van maandag tot en met vrijdag wordt er in de verschillende kerken een gebedsbijeenkomst gehouden. De avonden beginnen om 20.00 uur en zullen ongeveer een uur duren. Na een korte inleiding, wordt er in kleine groepjes gebeden. We zullen bidden voor wat er gebeurt in ’s-Gravenzande, Nederland, de wereld. Maar ook voor onze kerken, onze naasten dichtbij en ver weg. Samen vormen we, al biddend een krachtig leger.

Het buitengewone staat centraal tijdens de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen in 2020. Geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt, daagt de Week van Gebed ons uit om te streven naar meer dan het gewone.

Tijdens de Week van Gebed bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

In ’s-Gravenzande wordt gebeden op de volgende dagen en plekken van 20 tot 21 uur. 19.45 koffie/thee.

Maandag 20 januari De Aar, Sand Ambachtstraat 76
Dinsdag 21 januari Het Kruispunt, Van Lennepstraat 39
Woensdag 22 januari Noorderkerk, Langestraat 130
Donderdag 23 januari Dorpskerk, Langestraat 34
Vrijdag 24 januari De Brug, Koningin Julianaweg 61