Mooie DNR familie,
Let op!! De startdatum van onderstaande training is gewijzigd. Dit in verband met de gebedsavond voor Halloween. Die vinden we te belangrijk om het samen te laten vallen. We zijn al met een mooi aantal mensen, maar opgeven kan nog steeds. Welkom!

* * Training – Vier de verschillen * *
Allerlei tegenstellingen lijken in deze tijd steeds sterker te worden. Rondom politieke keuzes, ethische dilemma’s, verwijdering tussen verschillende generaties en culturen. Het verlangen naar nieuwe verbinding wordt veel genoemd, maar in de praktijk is dat soms moeilijk te realiseren. Dit beïnvloedt natuurlijk ook ons als gemeente, terwijl we juist worden opgeroepen om eensgezind te zijn. Maar hoe doe je dat als je heel verschillend bent en heel anders denkt dan iemand anders? Wat vraagt het van ons om op een goede manier om te gaan met onderlinge verschillen?

In deze verdiepingsavonden ontdekken we vanuit het verhaal van Filippus en de Kamerling (Handelingen 8) hoe we goed kunnen verbinden. Juist ook als we grote verschillen ervaren. Zowel zeer uitgesproken als minder uitgesproken mensen zijn van harte welkom!

# Maandagavond 14 november: Verbinden

# Maandagavond 28 november: Volgen

# Maandagavond 12 december: Vruchtdragen

Locatie: @ De Kiem
Aanvang 19.30 uur
Onder leiding van:
Bernd-Jan Gosseling, Judith de Mik en Dineke v.d. Meer

Opgeven kan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2Cq0i2PrZ4I3LHf6ykg1adgOMHiReDT1wWfrMA531GjU0Sg/viewform