Zondag 19 juni | Gods stem verstaan | Tineke Wuister

Spreekt God wel?

Was dat niet alleen voor de tijd van de Bijbel?

Spreekt Hij ook tegen normale mensen, zoals jij en ik?

Hoe werkt dat dan?

Toen ik voor het eerst iemand hoorde zeggen: “God zei tegen mij…”, dacht ik: ‘Pardon? Van welke planeet kom jij?’ En inmiddels is het onderdeel van mijn werk als christelijke leiderschapscoach om mensen te leren Gods stem te verstaan. Je snapt, dat ging niet over 1 nacht ijs… Dus herken jij één of meerdere van bovenstaande vragen? Dan hoop ik dat je erbij bent in de dienst van 19 juni. Dan zal ik je graag meer vertellen over mijn ontdekkingstocht en wat de Bijbel zegt over Gods stem verstaan.

Leuk je daar te ontmoeten!

Aanvang 10:00 uur in De Kiem of kijk mee via www.denieuwerank.nl/livestream

Collecte