Zondag 9 juli | Braderieviering Marktplein | “Ik zal er zijn” | ds. André Verweij

Zondag 9 juli begint om 10.00 uur de Braderieviering op het Marktplein in ‘s-Gravenzande. De viering wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en is bedoeld voor iedereen, hier wonend of op vakantie, welkom!

De voorganger is ds. André Verweij. Hij zal iets vertellen over het thema: “Ik zal er zijn”. In de wereld van vandaag lijkt het wel of God verdwenen is. Bijna alles wat mis kan gaan, gaat ook mis. Toch belooft God om er te zijn voor alle mensen.

De muziek wordt verzorgd door de band LYF. We zingen samen bekende liederen. Kinderen van 4-12 jaar gaan tijdens de viering onder begeleiding naar de Uniekerk en krijgen een speciaal programma verzorgd door Theater “de Regenboog” en komen daarna weer terug op het Marktplein. Voor de jongste kinderen is er kinderoppas in de Uniekerk. (Bij eventueel slecht weer wordt de viering verplaatst naar de Noorderkerk)

Na afloop van de viering is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van koffie, thee of limonade, met een krentenbol.

Het belooft een mooie viering te worden, voor jong en oud. Neem je eigen stoel mee naar het Marktplein en sluit aan op 9 juli aan het einde van de Feestweek!