Aanbiddingstour Iwan & Rebekka Sahertian en vrienden

23 september ‘s-Gravenzande De Kiem.

Zin in een avondje uit? Lees dan verder.

Kaartjes kunnen online besteld worden via: https://www.eventsforchrist.nl/event/een-kist-vol-dromen-worship-church of via Anton Smit verkrijgbaar.

Dankbaarheid en een kist vol dromen; dat is wat we meenemen uit een roerig 2021.  
In dit jaar zijn we door diepe dalen gegaan; de ziekte van Iwan zette ons leven volledig op z’n kop. Maar door de diepten heen, zagen we Gods kracht zichtbaar worden en vond er een genezend werk plaats; een wonder!! God is nog niet klaar, waardoor wij een nieuw seizoen in stappen met meer overtuiging en een ‘drive’ als nooit tevoren! 

We gaan het land in!! Het is het verlangen van Worship Church om, tijdens een aanbiddingstour, mensen aan het hart van God te brengen. We zullen samen de naam van Jezus verhogen, Zijn Geest de ruimte geven om een helend en herstellend werk te doen en samen uitzien naar de dromen die God ook voor jou heeft klaarliggen. Wij geloven dat aanbidding en lofprijzing door middel van muziek, hier een krachtig middel in is! We komen met een 15-koppige band en, als de locatie het toelaat, een koor met (oud) studenten van Kingdom Life College en een team van bidders. Het wordt een avond vol van hoop en leven! 

EEN KIST VOL DROMEN  

In de periode dat Iwan corona had en 4 weken in coma werd gehouden op de IC, had hij een bijzondere ervaring. God nam hem mee naar een plek waar Hij duidelijk tot Iwan sprak over de dromen, gaven en talenten die God Iwan had toevertrouwd. Iwan werd streng toegesproken door God: “Ga je daar nog iets mee doen? Of moet ik het verdelen onder de anderen?”. Hoe hij weer wakker werd met dit visioen van een kist vol dromen op zijn netvlies, vertelde hij eerder al op het Malieveld tijdens ‘Presence’; LIVE Presence Malieveld – Aanbidding en gebed – 9 juli 2021