Hallo allemaal,

Hierbij een update over de kerstpakketten actie. We hebben afgelopen zondag weer een paar ideeënlijsten mogen uitdelen. Uiteraard willen we iederéén graag uitnodigen om mee te doen met de actie, zodat dit een echte DNR in Actie wordt!

We zijn dit jaar voor verschillende hulpbehoevenden eten en spullen aan het verzamelen. We mogen ook dit jaar weer meer dan 40 pakketten naar de gemeente ‘In de Praktijk’ in Spoorwijk Den Haag brengen. Deze Christelijke gemeente bestaat uit mensen en gezinnen die onder de armoedegrens leven, maar graag op hun eigen manier toch Gods woord willen horen en ervan leren.

We brengen ook groente, fruit, warme sokken, mutsen etc. naar de Vergadering van Gelovigen in Den Haag (Dunne Bierkade). Hier, midden in Den Haag, zitten ze op een mooie locatie met een keuken en verwarmde zaaltjes, waar ze elke zaterdagochtend eten maken voor daklozen. We willen rondom Kerst deze mensen ook graag ondersteunen, zodat de dakloze mensen die komen eten wat extra’s kunnen krijgen.

Uiteraard willen we in onze eigen buurt ook armlastigen ondersteunen tijdens de Kerst. Dit doen we door ook hen voedselpakketten te maken en deze rond te brengen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om personen/gezinnen aan te dragen voor een bloemengroet. Dus ken je iemand in je buurt die een bewogen jaar heeft gehad om wat voor reden ook, dan mag je deze altijd opgeven.

Vorig jaar heb ik ook nog een flyer gedeeld via de App na de Kerstpakketten actie van vorig jaar. Deze wil ik graag nogmaals met jullie delen, om een impressie te krijgen hoe mooi deze actie is.

Boodschappen kunnen ingeleverd worden op de volgende momenten.
Bij Voorbergschoenen (buiten in de bus van Voorbergschoenen- vrijdag 9 en zaterdag 10 dec tussen 13.00 en 16.00 uur – vrijdag 16 en zaterdag 17 dec tussen 13.00 en 16.00 uur
– zondag 18 dec voordat de kerkdienst start (in de bus van Voorbergschoenen)

We hebben jullie hulp hard nodig om hier echt een DNR in actie van te maken. Dit kan op verschillende manieren:

Boodschappen kopen (ideeënlijst toegevoegd)
Een gift via NL78RABO0150219156 t.n.v. De Nieuwe Rank o.v.v. Kerstpakket of via de QR-Code

Het aanleveren van adressen voor een kerstpakket of bloemengroet via onderstaande link.
https://forms.gle/3NCYdtXPzzkJUrNv7

Het helpen bezorgen van de kerstpakketten en bloemengroeten op 23 dec, opgeven via onderstaande link.
https://forms.gle/cRPGD6MhmTaxWNUKA

Mochten er nog vragen zijn?
Dnrinactie@denieuwerank.nl