Onze kapitalistische maatschappij zegt dat we moeten genieten. Dat genieten heeft vaak te maken met consumptie, een colaatje op het terras, een vakantie in de Caribische eilanden of Netflix. Naast al dat genieten, zijn we ons soms onvoldoende bewust van onze emotionele tank. Weet je wel waardoor die gevuld moet worden? De motor stottert vaak, maar we weten niet hoe het komt.

Psalm 131 geeft ons een vorm van genieten aan waar we echt van bijkomen. Het tevreden zijn wordt ingegeven door verbindingen, die wezenlijk zijn voor echt mens zijn, zonder claims van wie dan ook, soms ook door opvoeding. Het is een geheim dat te ontdekken. Onze valkuilen in beeld te brengen en onszelf weer energie te geven, die niet ingegeven is door slimme reclame, waardoor morgen te tank weer leeg is.

De dienst van 16 oktober zal die valkuilen bespreken maar ook de weg aangeven voor het feit, dat jij zelf ten diepste je bewust mag zijn hoe je je ziel tot rust brengt en je niet laat ringeloren door het product maatschappelijk ingegeven genieten om te kunnen ontspannen.

Locatie: De Kiem
Aanvang: 10:00 uur
of online via: https://denieuwerank.nl/livestream

Collecte