Zondag 23 januari 2022 – Jaarthema: Zijn kerk, ons (t)huis – Spreker: Geert van ‘t Veer

Wat betekent het om in deze tijd samen kerk te zijn? Met het jaarthema 2022 “Zijn Kerk, ons (t)huis” denken we daar als Nieuwe Rank samen over na. We hebben allemaal onze eigen ervaringen, vooroordelen en ideeën bij de kerk. Maar wat was de eigenlijke bedoeling van de kerk en welke plek heeft de kerk in het grote verhaal van God? Deze zondag duiken we in het verhaal van de eerste kerk in de geschiedenis. Welkom om deze zoektocht met ons mee te maken!

Praktische informatie rondom diensten
Vanwege de op dit moment geldende Coronamaatregelen is het nog steeds beperkt mogelijk om de dienst live in de Kiem te bezoeken. We hebben inmiddels wel zicht op ruimte en opties om met meer mensen samen te komen. Daarover hopelijk volgende week meer informatie.
 
We willen jullie vragen deze dienst zo veel mogelijk thuis mee te vieren door te kijken naar de livestream https://kerkdienstgemist.nl/stations/1795-De-Nieuwe-Rank. Wellicht is het mogelijk om, binnen de mogelijkheden, mensen uit te nodigen om bij jou thuis mee te kijken naar de dienst en elkaar te ontmoeten met een bakkie en een praatje.

Voor het bezoeken van de dienst hanteren we de basisregels:
 • Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst. Het mondkapje kan af als je gaat zitten.
 • Onderlinge afstand van 1,5 meter oftewel 2 stoelen (of een tafel).
 • Er is geen oppas voor kinderen jonger dan 4 jaar.
 • Er is Promiseland voor kinderen op de basisschool tijdens de gehele dienst (brengen en halen bij de tuin-ingang aan de zijkant).
 • We zullen geen koffie en thee schenken na de dienst.
 • Er is ruimte voor maximaal 50 bezoekers (excl medewerkers)
 • Het is voor deze dienst niet nodig om vooraf aan te melden.
 • Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts of als je in thuisquarantaine.

Samen (aan)bidden en God en elkaar ontmoeten is onbeperkt toegestaan. Zowel thuis als in de Kiem weten we ons met Hem en elkaar verbonden door Zijn Geest.

Zangleider

Mirjam Leerdam

Collecte

 1. Stichting Tear
 2. Kerkbeheer
 3. Zending: Fam Vogelaar

Plaats donatie